Doorblader onze kaart

Welkom bij Délices Chez Lies in Boezinge, waar de smaken van de zee tot leven komen op uw bord. We nodigen u uit om te genieten van onze uitgebreide selectie aan visgerechten, waarbij elke bereiding de versheid en kwaliteit van onze ingrediënten benadrukt. Van de verfijnde Zuiderse paëlla, rijkelijk gevuld met zeevruchten, tot onze huisgemaakte bouillabaisse die overloopt van schaaldieren en verse Noordzeevis, elk gerecht is een feest voor de zintuigen.

Specialiteit

Zuiderse paëlla met een waaier van zeevruchten (per kilo)

19,95

Huisgemaakte bouillabaisse boordevol schaaldieren en verse Noordzeevis, verrijkt met verse rouille (per liter)

15,80

Een factie uit ons gamma

Kabeljauw op een bedje van prei in witte-wijnsaus

dagprijs

Roodbaars op een bedje van verse ratatoutille, overdekt met een fijn visroomsausje

dagprijs

Duo van kabeljauw en zalm in scampisaus

dagprijs

Stoofpotje met trio van Noordzeevis en waaier van verse groentjes

dagprijs

Deze gerechten kunnen als voorgerecht (8,50 euro) of als hoofdgerecht 12,90 euro p.p.) besteld worden

Vispotjes met kabeljauw op een bedje van champignons, verrijkt met coquille (per stuk)

8,70

Warme visschelpen met kabeljauw op een bedje van prei om te gratineren (per stuk)

7,00

Quiche met duo van zalm en verse groentjes (per stuk)

9,40

Paling in de room (per kilo)

25,80

Paling Provençale (per kilo, indien rivierpaling gewenst: 49,80 euro per kilo)

25,80

Heerlijke huisgemaakte vislasagne (per kilo)

23,95

Pasta pesto met scampi (per kilo)

22,95

Apero en diversen

Mini zakouskis (6 stuks)

6,00

Mini quiche (per stuk)

3,20

Mini garnaalkroket (6 stuks)

9,90

Vis-bouché (per stuk)

4,00

Scampi lookroom (per stuk)

2,50

Minivispannetje (per stuk)

2,50

Oesters (per stuk)

1,80

Ambachtelijke garnaalkroketten (per stuk)

3,80

Gegratineerde oesters met champagnesaus (per stuk, minimum 4 stuks)

2,95

Bisque van kreeft (per liter)

9,80

Vissoep (per liter)

9,95

Koude hapjes

(De keuze en de prijs zijn afhankelijk van het aanbod ten tijde van uw bestelling)

"Retro-cocktail" op grootmoeders wijze met Noordzeegarnalen, gepocheerde zalm en krab (per stuk)

9,00

Slaatje "Délice" met gerookte zalm, Noordzeegarnalen, scampi en bijpassende vinaigrette (per stuk)

11,00

Warme voorgerechten

Vispannetje van de dag

9,00

Visserspotje met Noordzeegarnalen om te gratineren

9,00

Duo van zalm & Noordzeevis in een roomsausje met een toets van scampi Noordzeevis op een bedje van prei, overdekt met witte-wijnsaus en jullienne van groentjes

9,50

Stoofpotje van roodbaars, zeewolf, rivierkreeftjes en brunoise van wintergroentjes

10,50

Kabeljauwhaasje met zeekraal en Noordzeegarnalen

10,50

Pannetje van de chef met kabeljauw, coquille, scampi overdekt met gerookte zalm en fijne groentjes

11,50

Scampi in lookroom

10,00

Warme hoofdgerechten

Alle warme voorgerechten zijn als hoofdgerecht verkrijgbaar, mits supplement

6,00

Aardappelpuree

1,95

Oostendse patatjes

2,50

Feestelijke visborden all-in

Feestelijke visborden all-in (per persoon)

24,90

Luxe visborden all-in (per persoon)

29,90

Visschotel Delice (minimum 6 personen, per persoon)

24,90

- Trio van zalm: gepocheerd, gerookt en een glaasje met een fijne mousse van zalm
- Assortiment gerookte vis: heilbot, zeepaling, sprotfilet ...
- Schaal- en schelpdieren: scampi, tomaat met noordzeegarnalen, gamba ...
- Dit alles wordt verrijkt met krab, opgevuld eitje met tonijn en vers fruit

Feestelijk luxebuffet (minimum 6 personen, per persoon)

29,90

- Quattro van zalm: gemarineerd, gerookt, gestoomd en een fijne zalmmousse
- Assortiment van gerookte vis: forel, heilbot, sprotfilet en trio van paling
- Waaier van diverse zeevruchten: gamba's, krabbepoten, langoustines en scampi (indien gewenst½ kreeft+€ 11.90 p.p.)
- Opgevulde tomaat met Noordzeegarnaal, eitje met tonijn, krabvlees, vers fruit

Groentenassortiment (minimum 6 personen, per persoon)

5,50

Aardappelsalade (per kilo)

12,80

Fruits de mer (minimum 2 personen, per persoon)

53,80

1/2 kreeft pp, krabbepoten, (on)gepelde Noordzeegarnalen, kreukels, venusschelpen, mosselen, wulken, scampi, gamba's, langoustines, ... en heerlijke oesters